25 Kasım 2013 Pazartesi

Amaç ve Hedeflerimiz

Dekorevi olarak öncelilli hedefimiz marka olmak. Bunun içinde çok çalışmak, müşteri memnuniyetini sağlamak, kaliteli ürünler kullanmak, her yaptığımız mekanı, kendi evimiz ve mekanımız gibi düşünüp ona göre uygulamalarımzı yapmaktayız.Verdiğimiz sözü zamanında yerine getirmek. Bu faktörler şirket amacımızdır.

22 Kasım 2013 Cuma

Hizmetlerimiz


Yaptığımız hizmetler içmimari tasarım ile alakalı herşey sayacak olursak,
mutfak dolabı ( tezgahı,ank. cihazları, elektrik su tesisatları,seramik döşeme,boyası vb.)
banyo (kırım, tesisatlar,seramik işçiliği,asma tavan,istenilirse malzemeyi de biz alıyoruz)
salon odalar,(laminant parke,asma tavan, değişik tavan şekilleri,germe tavan,ışıkbandı,led uygulama,salona şömine,perdeler,italyan boyalar,duvar kagıtları,patlatma taşlar,aklınıza gelebilecek herşey)
kapılar,(amerikan panel kapı,lake kapı,kaplamalı kapı,membran kapı.)
dolap(gömme dolap,ray dolap,portmanto)

boya(italyan boya,cadora boya,saten boya vb) duvar kagıdı.
alçıpan ( ışıkbandı, barisol tavan,germe tavan,asma tavan,kitaplık,şişelik vb.)
merdiven ahşap giydirme ,merdiven altı uygulamalar ( şişelik, dolap vb.)
salon tasarım uygulama oda tasarım uygulamaları
referanslar kısmında yaptığımız tasarım ve uygulamaların birebir örnekleri bulunmaktadir.

21 Kasım 2013 Perşembe

dekorevi kurulus

bugün dekorevi nin nasıl kurulduğundan bahsetmek istiyorum.
2011 ocak ayında dekorevi olarak şirketimizi kurmaya karar verdik ilk işimizde sinpaş bosphorus cityde natamam olarak teslim edilen evin iç mimari tasarım ve uygulamasını yapmak ile başladık. Bu işi aldığımızda dolaplar için üretim kurmaya karar verdik ve kurduk.Evin yapımına devam ettigimiz sırada sitede tüm evler natamam teslim edildiği için insankargelip yaptıgımız evin tasarım ve uygulamasına bakıyorlar idi. Daha sonra yine bir ev aldık aldık onun da yapımına başladık.Aynı sitede 40 a yakın ev yaptık(referanslar kısmına farklı tasarım uygulama olan evkerin görsellerini koyduk.Diğerleri standart aynı idi.)Bir yandan da işimize yatırım yapıyor idik.Dekorevi marka tescil belgesini aldık. Bilgisayarlarımızı, çizim programlarımızı, yazıcılarımızı,araçlarımızı geliştirdik.Kendimizi dahs çok geliştirmeye devam ettik.İşimizle alakalı fuarları takip edip ziyarete gittik. Kendimize iş ortakları yarattık.Bu arada yine sinpas dan evlerini yaptığımız insanlar arkadaşlarını getirip bize referans oluyorlar idi.Daima öncelikli hedefimiz müşteri memnuniyeti olmuştur.Dekorevi nin kuruluşunu kısaca anlatmaya çalıştım.